Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Boekenkasten

 
De boekenkasten van tegenwoordig zijn anders als voorheen, zo is dat met alles, maar boekenkasten hebben een veel promintentere plek gekregen in de woninginrichting. Vroeger werden boeken bewaard in kisten, tegenwoordig zijn boekenkasten zeer populair. Het hebben van boeken werd vroeger gelinkt aan het hebben van alfabetisme, aan scholing en educatie. Een boekenkast werd een waar statussymbool, zodoende deed de boekenkast zijn intrede in de woonkamer. Buffetkasten worden gebruikt als vitrinekasten, datzelfde geldt voor boekenkasten, de boekenkasten van tegenwoordig zijn echte eye-catchers in uw interieur en worden daarom vaak gebruikt als vitrinekast, om uw persoonlijke bezittingen mooi te kunnen etaleren.

Lees meer…

Boekenkast

 

Een boekenkast is bijna een vaste waarde geworden in ieder interieur. De ideale plek om al uw favoriete boeken te etaleren. Een boekenkast kan natuurlijk ook gebruikt worden om andere spullen in te zetten zoals woonaccessoires, foto’s, en dvd’s. Voor een stoer accent kunt u kiezen voor een zwarte boekenkast van het merk Eleonora. Het geeft uw woonkamer een industriële look en kan goed gecombineerd worden met kleurrijke boeken voor een bijzonder contrast. De kast heeft planken voor boeken en accessoires, twee lades en kastruimte. Een mooie en praktische kast voor in een moderne woonkamer.

 

Landelijke boekenkast

 

Boekenkasten komen net als alle andere kasten in verschillende soorten, maten en types. Een landelijke boekenkast past goed in een klassiek interieur. Wilt u graag een rustieke uitstraling? Denk dan eens aan een teak boekenkast die hier perfect bij past. Teak hout geeft die ultieme landelijke sfeer door het stevige hout dat duurzaam is en een rijke kleur heeft. Perfect voor in een klassiek interieur met koloniale accenten. Een boekenkast moet natuurlijk ook praktisch zijn dus bekijk ons uitgebreide assortiment teak boekenkasten voor de juiste keuze. Maak van uw boekenkast een eye-catcher door hem op een zichtbare plek in uw huis te zetten.

 

Witte boekenkast

 

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat mensen hun boeken op kleur zetten in een boekenkast. Een bijzondere manier om kleur in je interieur te brengen en van je boekenkast een echte blikvanger te maken. Deze manier van sorteren komt het beste naar voren in een witte boekenkast. Je legt door de neutrale witte kleur echt de nadruk op de boeken. De Richmond Interiors Boxx boekenkast is hier perfect voor. Er is voldoende ruimte voor de boeken en de kast heeft aan de onderkant nog vier extra lades voor het bergen van andere spullen. De Boxx boekenkast is verkrijgbaar in twee maten.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam