Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Dressoirs

 
Opbergen en etaleren. Een dressoir is over het algemeen niet veel hoger dan een meter. Naast de opbergruimte achter de dichte deuren heeft een dressoir een mooi oppervlak om eigendommen op te etaleren. Het dressoir biedt daarmee een praktische opbergruimte en een open uitstraling in uw interieur.

Lees meer…

Landelijk dressoir

 

Met keuze uit ongeveer 150 verschillende dressoirs, kunt u altijd iets vinden wat bij u thuis perfect in uw interieur zal passen, met een overgroot aanbod aan landelijke dressoirs, vind u altijd iets waarvan u zult zeggen, die zou perfect staan binnen onze landelijke inrichting. Het creëeren van sfeer in huis is nog niet zo eenvoudig als u misschien denkt, de combinatie moet goed zijn. Wilt u graag een warme uitstraling, dan komt u al gauw bij landelijke meubels terecht, een landelijk dressoir geeft net dat kleine beetje extra wat uw interieur zal afmaken. Zoals gezegd zijn dressoirs zo goed als altijd vrij lage opbergmeubelen die u tegen de muur kunt plaatsen. Door niet alleen het dressoir maar ook de muur boven een dressoir te voorzien van bijvoorbeeld een schilderij, zal dit een kale muur gelijk een stuk levendiger maken. Dressoirs worden vaak gebruikt om mooie persoonlijke bezittingen te etaleren, vind de juiste accessoires die bij de kleur van de muur en het dressoir passen en geef uw hal, woonkamer of slaapkamer de ‘final touch’. Dressoirs kunt u overal plaatsen, er zijn overal plekken in huis waarvan u denkt, hier zal een dressoir mooi tot zijn recht komen. Door op de juiste manier om te gaan met de aankleding van een dressoir, krijgt u veel meer opbergruimte en creëert u rust en eenheid.

 

TV dressoir

 

De naam zegt het eigenlijk al, op een tv dressoir plaats je de televisie. Het is een brede niet al te hoge kast waar de televisie goed tot zijn recht komt. Veel televisies zijn tegenwoordig aan de flinke kant dus houd daar rekening mee bij het aanschaffen van een tv dressoir. De televisie staat het mooist als aan weerskanten van het dressoir nog ruimte over is. Als het dressoir te klein is en de televisie te groot is dan kloppen de verhoudingen niet meer. Een tv dressoirkomt net als andere dressoirs met opbergruimte in de vorm van lades en kastjes. Handig voor het opbergen van bijvoorbeeld dvd’s en afstandsbedieningen.

 

Dressoir wit

 

Een wit dressoir kan door het model en materiaal al snel ogen als een prachtig design dressoir. Plaats het witte dressoir tegen een eveneens witte muur voor optisch meer ruimte en plaats er niet al te veel spullen op. Zo behoudt je een strakke en moderne look. Binnen ons assortiment bieden we de dressoir Boxx van Richmond Interiors aan, die met haar witte kleur en moderne look goed past binnen een interieur met veel design spullen. Het dressoir is laag maar wel twee meter breed voor extra veel opbergruimte. Perfect voor in een lange en brede gang.

 

Goedkope dressoirs

 

Teak dressoirs komen in allerlei soorten, maten en prijzen. Ben je op zoek naar een prachtig teak houten dressoir, maar heb je wel een budget waar je je aan wil houden? Kijk dan eens naar ons uitgebreide teak dressoirs assortiment. Daar vindt je onder andere witte dressoirs met een teak blad. Liever een wat robuustere look? Bekijk dan eens de het model Greeploos van Henk Schram meubelen. Een stoer dressoir van teak met een stijlvolle look die goed te combineren is met andere meubelen. En belangrijker nog, dit goedkope dressoir heeft een heel zacht prijsje.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam