Eleonora

Het ontstaan van het merk Eleonora is bijzonder; oprichter Willem Schakel ontmoette tijdens een liefdadigheidsreis naar Roemenië een meisje genaamd Eleonora. Het meisje nam hem mee naar de meubelfabriek van haar ouders en Willem was meteen verkocht. Hij was onder de indruk van de prachtige meubels en besloot om deze te importeren vanuit Nederland. Over de naam van zijn nieuwe bedrijf hoefde hij niet lang na te denken; Eleonora was geboren en werd een groot succes. Ondertussen wordt het merk verkocht bij veel toonaangevende dealers, waaronder bij Home Island. Een merk dat direct in het oog springt als u de showroom binnenkomt. De meubels zijn stoer en hebben stuk voor stuk een overtuigende uitstraling. In het assortiment van Eleonora vindt u prachtige kasten, stoelen en tafels. Stuk voor stuk hoge kwaliteit en geïnspireerd door invloeden uit de hele wereld. Het bleef voor Willem niet alleen bij meubels uit Roemenië, in de loop der jaren laat Eleonora zich inspireren door veel meer landen in de wereld, waaronder landen uit Azië en Scandinavië. Dat ziet u duidelijk terug in de collectie van Eleonora; het merk biedt een grote verscheidenheid aan meubelen aan, die toch onderling met elkaar zijn verbonden.

Lees meer…

Eleonora meubelen

Of het nu stoere tafels of kasten met een industrieel tintje zijn, het is duidelijk te zien dat het Eleonora meubelen zijn. Binnen het assortiment kunt u met veel woonstijlen uit de voeten; landelijk, industrieel, trendy, maar zeker ook liefhebbers van een modern interieur gaan slagen bij het merk Eleonora. Het merk is stoer, elegant, maar heeft zeker ook een romantisch tintje. De meubelen zijn tijdloos, van hoge kwaliteit en bieden het gemak wat je van ze verwacht. Eleonora staat als merk ook bekend om de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. U ziet direct dat dit kwaliteitsmeubelen zijn, maar toch is het wel een betaalbaar merk. De klassieke uitstraling die de meubelen van Eleonora bieden zijn een uitstekende aanvulling op uw gekozen interieurstijl, ook kunt u ervoor kiezen om uw gehele interieur te voorzien van meubelen uit de Eleonora collectie.

Eetkamerstoelen en fauteuils

Bij Home Island vindt u een prachtig assortiment eetkamerstoelen en fauteuils van Eleonora. En of u nu houdt van romantische eetkamerstoelen of een fauteuil om na werktijd even heerlijk in te ontspannen, u gaat ze binnen deze collectie vinden. Heeft u thuis een bar en bent u op zoek naar barstoelen die hierbij passen? Eleonora heeft schitterende barstoelen die hier prima passen. De tijdloze, klassieke kleuren die Eleonora gebruikt in haar collectie, sluiten naadloos aan bij iedere interieurstijl. De meubelen zijn stuk voor stuk onderscheidend en vallen op door eenvoud en kwaliteit.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam