Keijser en co

Keijser & Co voert eigentijdse meubelen in haar lijn, waarbij maatwerk altijd mogelijk is. Het merk voelt als geen ander aan dat ieder persoon en interieur verschillend is. Bij dit merk kunt u alle meubelen op maat laten maken, precies zoals u dit wilt. Dit op het gebied van kleur, maatvoering en afwerking. Denk bijvoorbeeld aan een kast die u liever in een andere kleur wilt hebben, of een stoel waar u een ander soort stof op zou willen hebben. Keijser & Co gaat ver, om uw wensen in vervulling te laten gaan. In het assortiment vindt u een mooi assortiment aan zitmeubelen, kasten en tafels. Ook als u op zoek bent naar een comfortabele, luxe hoekbank gaat u zeker slagen bij dit topmerk. Keijser & Co blinkt ook uit in de stoffenkeuze in de collectie. Er wordt alleen gewerkt met stoffen van topleveranciers, ook hierbij kunt u altijd uw persoonlijke wensen kenbaar maken.

Lees meer…

Keijser en Co dealer

Home Island is dealer van het merk Keijser & Co. Het kunnen leveren van maatwerk is een groot pluspunt van dit moderne interieurmerk. Vele interieurstijlen passen prima bij de meubelen van Keijser & Co, denk hierbij aan een trendy woonstijl, een landelijke stijl, maar zeker ook een industriële woonstijl past prima bij items van dit merk. Het merk werd in 2005 opgericht door Lonneke van der Weyden en Aard Keijser. Beiden hadden voordat ze dit merk oprichtte, hun sporen al ruimschoots verdiend in de wereld van interieur. Met dit merk laten ze zien dat ze kiezen voor een eigentijdse, moderne stijl met een pure vormgeving. De collectie is veelzijdig en biedt voor de klant oneindig veel mogelijkheden door het bieden van maatwerk. Een andere houtsoort, een andere kleur of een andere afwerking? Geen enkel probleem. Ook andere details en afmetingen zijn altijd bespreekbaar.

Kasten, banken, salontafels

Keijser & Co slaagt erin met haar assortiment om te verrassen met puur design, maar ook oog te houden van functionaliteit en comfort. U kunt heerlijk relaxen op de meubelen, maar ze zijn zeker ook een lust voor het oog. De gebruikte stijlen en materialen voor de meubelen zijn opvallend te noemen; gebeitste kasten, prachtige royale hoekbanken en stoere, lage salontafels. Op zoek naar een strakke, maar toch gezellige eethoek? Keijser & Co biedt een ruime keuze aan eetkamerstoelen en tafels, die uitblinken in sfeer, comfort en design. Houdt u van een romantische stijl? Liever strak en comfortabel? Keijser & Co biedt een ruime keuze. Woonitems passend bij een landelijke woonstijl, een moderne stijl, maar zeker ook bij een romantische stijl.

Unieke bankstellen van Keijser & Co

Als u op zoek bent naar een ruim bankstel, neem dan eens kijkje bij de collectie van Keijser & Co. De bankstellen hebben een modern, comfortabel, maar zeker ook tijdloos karakter. Als u naar de banken kijkt, nodigen ze al uit om erop te gaan zitten en dat is precies wat je zo graag wilt op een bankstel. Hoekbanken, banken voor vier personen naast elkaar, u gaat ze vinden in de collectie van Keijser & Co. De stoffen die worden gebruikt voor de banken zijn van hoog niveau en kunnen ook altijd aangepast worden. Wilt u een andere kleur? Het is mogelijk bij Keijser & Co. Bijpassende tafels voor bij het bankstel vindt u ook in de collectie. Tafels met een romantisch tintje, of gaat u liever voor een lage tafel met een trendy, industrieel uiterlijk?

Zakelijke inrichting Keijser & Co

Als u op zoek bent naar meubelen voor uw kantoor of bijvoorbeeld uw horecagelegenheid, is de kans groot dat u gaat slagen binnen de collectie van Keijser & Co. De tijdloze, strakke eetkamersets bijvoorbeeld, lenen zich prima om een moderne, prettige sfeer mee neer te zetten. Heeft u een kantoor en houdt u ervan om deze omgeving een uniek karakter mee te geven? Een kantoor met onderscheidend vermogen, net als uw bedrijf zelf? Kijk dan eens rond bij Home Island in de collectie van Keijser & Co. En heeft u specifieke wensen voor uw kantoor of horecagelegenheid? Vraag het de verkoper bij Home Island en uw meubelen worden op maat gemaakt.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam