Looiershuis

Het familiebedrijf Looiershuis is afkomstig uit Chaam, België. Dit bedrijf staat voor een woonstijl die zich het beste laat typeren als stijlvol, warm en landelijk. De naam is afkomstig van de activiteiten die plaatsvonden in het pand waar het bedrijf nu gevestigd is, namelijk een oude looierij. In de jaren zeventig nam het familiebedrijf zijn intrek in dit pand en besloot om het hiernaar te vernoemen. Het merk staat ook voor het rijke leven in Brabant, wat we terugzien in verschillende objecten uit de collectie. Naast lokale inspiratie, reist het creatieve team van het Looiershuis over de hele wereld om nieuwe ideeën voor de collectie op te doen.

Lees meer…

Looiershuis Chaam

Het Looiershuis ziet graag objecten terug in de collectie met een verhaal. Bijvoorbeeld meubels van oud, doorleeft hout, die prima passen in bijvoorbeeld een gezellige woonkeuken van een boerderij. Voor wie houdt van een landelijke woonstijl, wordt op zijn wenken bediend door ’t Looiershuis. Ook liefhebbers van een stoere, robuuste stijl, zullen genieten van de collectie van deze collectie. Liefhebbers van industrieel gaan ook slagen bij het Looiershuis. In de collectie vinden we diverse bankstellen, tafels en kasten die naadloos aansluiten bij een stoere, industriële woonstijl.

Meer over het Looiershuis

Stijlvol, landelijk en industrieel. Onder andere voor deze drie woonstijlen gaat u de ideale meubelen en accessoires zeker vinden binnen de collectie van het Looiershuis. Maar schroom ook niet om deze drie woonstijlen met elkaar te combineren. Dat is precies waar dit merk voor staat; uiteindelijk gaat het erom dat u zich prettig voelt in uw eigen huis. Durf te combineren, durf te kiezen. Combineer chique eens met industrieel, of stoer met trendy. Waar het Looiershuis voor staat is warmte, luxe en sfeer. Dat zie je terug in alle items die dit merk aanbiedt. U vindt in de collectie ook dressoirs, bijzettafels en lage tafels voor in de huiskamer.

Kasten

Het Looiershuis biedt een breed assortiment kasten aan. Kasten van hoge kwaliteit, passend in vele woonstijlen. Veel kasten zijn gemaakt van oud, doorleeft hout waarbij, je ook nog eens een stukje natuur in huis haalt, ideaal als u houdt van een landelijke stijl. Bent u juist meer op zoek naar een kast die past bij een industriële woonstijl? Ook die gaat u vinden in de collectie van Het Looiershuis.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam