Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Bijzettafels

 
Op een gezellige avond of een luie zondag geniet u heerlijk op de bank of fauteuil, met een kleine bijzettafel binnen handbereik kunt u uren blijven zitten met een kop koffie of een glas wijn gezellig tv kijken of een tijdschrift lezen.

Bijzettafel

Naast de bekende salontafel en eetkamertafel lijkt een bijzettafel al snel overbodig. Toch kan je van een of meerdere bijzettafels een mooie en praktische blikvanger maken in huis. Heb je de luxe om naast je woonkamer en eetruimte nog een zitruimte te hebben zoals een serre dan is een bijzettafel een uitkomst. Je kan de bijzettafel dan gebruiken om er kleine dingen op te zetten als je kop thee of een boek. Een bijzettafel leent zich ook goed als decoratieve tafel. Gebruik de bijzettafel om er woonaccessoires op te zetten als kaarsen en vazen.

Lees meer…

Bijzettafeltje

Een trend die je op dit moment veel ziet in het gebruik van salontafels is het plaatsen van meerdere kleine bijzettafeltjes in plaats van een grote salontafel. Je creëert zo een speels en modern effect omdat een grote salontafel al snel massief en overheersend kan overkomen. Kies voor ronde bijzettafeltjes zoals de Iron bijzettafel van Eleonora die stoer met zacht combineert door houten en ijzeren elementen. Ook leuk is om meerdere bijzettafeltjes bij elkaar te zetten van verschillende afmetingen. Het hoogteverschil draagt bij aan de hedendaagse en moderne look en het is bovendien een ideale manier om je woonkamer een opfrisser te geven.

Bijzettafel teak

In een klassiek, landelijk of koloniaal interieur is de combinatie van wit en hout een must. Van het merk Eleonora hebben wij in ons assortiment meerdere bijzettafeltjes van het type Oriental Teak die perfect in een klassiek, landelijk of koloniaal interieur passen. De bijzettafeltjes hebben een teak houten blad en witte hand geverfde poten. Liever een bijzettafel met extra ruimte om iets in op te bergen? Bekijk dan eens de Oakdale bijzettafel die ook wit met hout combineert en een extra lade heeft om bijvoorbeeld tijdschriften in te leggen. Perfect voor naast een grote fauteuil of zachte bank. Zo heb je altijd een extra bijzettafeltje bij de hand.

 

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam