Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Eettafels

 

Een eettafel is een belangrijke ontmoetingsplek in huis. Kiest u voor rustiek grenen, gemaakt van oud grenen waarbij geen nieuwe boom voor is gekapt. Een eiken oil-grey bovenblad met grove bolpoten? Landelijke eettafels, ook dat is geen probleem. Mogelijkheden genoeg in formaat en materiaal! Kom langs in één van onze showrooms om ons gehele assortiment te bekijken.

Het zoeken en kopen van een eettafel kan behoorlijk lastig zijn. Er is immers veel keuze en wat als je nou door de bomen het bos niet meer ziet. Voordat je tot een koop over gaat is het belangrijk dat je over een aantal dingen goed nadenkt. Het belangrijkste is welke afmetingen de tafel ongeveer moet hebben. Want je kan nog zo houden van grote eettafels maar als het niet in je woning past heeft het geen zin om een te grote tafel te kopen. Ook belangrijk is de loopruimte er om heen. Niks zo vervelend als je de eetkamerstoelen niet voldoende naar achteren kan trekken of als je constant tegen de tafel aanstoot tijdens het lopen. Tussen ons assortiment landelijke meubels vind u een enorme aanbod aan eettafels.

Lees meer…

Houten eettafel

Weet je welke afmetingen de tafel moet hebben? Dan ben je toe aan de volgende stap. Welk type eettafel wil je en van welk materiaal? Houten eettafels zijn nog steeds in trek en komen allang niet meer in het standaard rechthoekige model met vier lange poten. Sommige eettafels zijn rond of hebben de poten niet recht onder het blad staan maar schuin. Kijk in ons uitgebreide assortiment eettafels naar de verschillende opties. De Diningtable Cross van B&B Imports is een leuke optie met haar schuin gekruiste poten. Of wat dacht je van de ronde eettafel van Vermeer Meubelen in het model Puck.

Teak eettafel

Let ook goed op bij het uitzoeken van een eettafel wat voor stoelen je erbij wilt. Heb je al stoelen? Let dan op of ze qua formaat goed passen onder de eettafel. Want goed aan een eettafel zitten zonder dat je benen klem zitten, is erg belangrijk. Als je op zoek bent naar een houten eettafel dan is teak hout een goede optie. Teak is duurzaam en robuust, dus ideaal voor een stevige eettafel. Voor een bijzonder design eettafel in teak is de Banda Bartable van B&B Imports een leuke optie. Deze tafel heeft een bijzondere vorm en een aluminium strip over de gehele lengte van de tafel.

 

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam