Vacature Verkoper Woonwinkel - Maxis Muiden

Vacature

Enthousiaste verkoper Woonwinkel Maxis Muiden

Wij zoeken enthousiaste collega’s die vanuit ons filiaal in Muiden onze mooie meubelen en woonaccessoires in een outlet formule verkopen.
Wij hebben mogelijkheden voor collega’s die zowel fulltime, parttime als in het weekend ons team kunnen komen versterken.

Over ons

Je werkt voor een van de meest inspirerende Interieurwinkels in Het Gooi waar je met een gedreven team van circa 15 collega’s zorgt voor een perfecte klantbeleving.

Home Island Interiors groeit snel en ontvangt haar klanten inmiddels in 4 filialen, met in ieder filiaal een andere woonstijl. Zo kunnen onze klanten in ons filiaal in Huizen terecht voor een landelijke en Industriële woonstijl, in Bussum voor de Luxury Living, in Muiden, op het Maxis terrein, voor onze Outlet Store en last but not least onze nieuwst concept store in City Mall Almere .

Home Island Interiors werk met de mooiste woonproducten van de meest gerenommeerde merken, zoals Keijser & Co, Cobra Art, Richmond Interiors, PTMD, Duran en vele anderen. In ieder filiaal staat de klant centraal en op deze manier hebben we voor ieder wat wils en zijn wij de schakel tussen interieur-droom en interieur-werkelijkheid.

Wie ben jij?

Jij luistert goed naar de wensen van de klanten en kijkt samen welke stijl het beste in huis past.
Met jouw klantgerichtheid en passie voor interieur en wonen, weet jij de klanten goed te adviseren.
Je bent secuur en zorgt ervoor dat orders op de juiste manier worden verwerkt, zodat jouw klanten ook precies krijgen wat ze met jou hebben uitgezocht.
Buiten dat je je creativiteit kwijt kan bij het adviseren van de klanten, laat je dit ook terugkomen in de uitstraling van de winkel. Samen met je collega’s zorg je er namelijk voor dat de winkel er altijd netjes en perfect gestyled uitziet.
Door je professionele maar persoonlijke aanpak zorg jij ervoor dat de klant een ware ‘thuis’ beleving heeft.

Home Island Interiors is volop in beweging en daardoor zijn wij op zoek naar meerdere collega’s waarbij de invulling qua aantal werkdagen en locatie bespreekbaar is.

Wij zoeken?
– Je hebt affiniteit met wonen en interieur.
– Je bent sociaal vaardig en je spreekt vloeiend Nederlands.
– Je vindt verkopen leuk.
– En verder gaat het ons om wie jij bent!

Dus of jij al ervaring in de verkoop hebt of een gedreven student bent die een leuke bijbaan zoekt voor bijvoorbeeld het weekend, wij ontvangen je sollicitatie graag!

Wat bieden wij?
 Een leuke baan in een leuk team
– Flexibiliteit
– Passend salaris
– Personeelskorting waarmee jij de leukste woonproducten voordeliger kunt aanschaffen.

Reageren:

Heb je interesse of wil je meer weten?
Dan kan je contact met ons opnemen via solliciteren@home-island.nl maar uiteraard kan je ook meteen je CV met motivatiebrief sturen!

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam