Vacature Verkoper Woonwinkel - Maxis Muiden

Vacature

TOP Verkoper Interieur Outlet – Muiden

Ter versterking van ons team in Muiden, zoeken wij een TOP en gedreven verkoper met doorgroeimogelijkheden.

Over ons
Inmiddels ontvangt Home Island Interiors haar klanten in diverse winkels, met in iedere winkel een andere woonstijl. Zo kunnen klanten in onze winkel in Huizen terecht voor landelijke en Industriële woonstijl, in Bussum voor de Luxury Living en in Muiden op het Maxis terrein, voor de Outlet Store. In de Outlet Store bieden wij meubelen aan in de accent stijlen van Landelijk, Industrieel en Luxury Living. Ook hebben wij daar een deel aan accessoires staan, denk hierbij aan lampen, vloerkleden en overige decoratie artikelen. Daarnaast hebben we op de Huizerweg in Bussum een tijdelijke Pop Up Store met continue wisselende extra scherp geprijsde verkoopacties. In iedere winkel staat de klant centraal en op deze manier hebben we voor elk wat wils en zijn wij de schakel tussen interieur-droom en interieur-werkelijkheid.

Wie ben jij?

Iemand die niet kan wachten om samen met een leuk team in deze vestiging aan de slag te gaan.

Als enthousiaste verkoper ben je een flexibele collega binnen een gemotiveerd team! Je helpt klanten op weg in de winkel en rekent de mooie spullen af met blije klanten. Je steekt je handen uit de mouwen om te zorgen dat de winkel er altijd mooi, netjes en gestyled uitziet waarbij het regelmatig verplaatsen van meubelen een onderdeel is. Je assisteert ook klanten om meubelen en woonaccessoires naar de auto te brengen. Buiten dat er een beroep gedaan wordt op je sales skills zijn de werkzaamheden ook fysiek veel eisend.

Door samenwerking weet je het beste in elkaar naar boven te halen zodat ook de klant altijd met een glimlach wordt geholpen. Je weet van iedere klant die “even rond wil kijken” een tevreden koper te maken. Met jouw klantgerichtheid en passie voor interieur en wonen, weet jij de klanten goed te adviseren en inspireren.

Wij zoeken?
– Je hebt aantoonbare verkoopervaring en affiniteit met interieur
– Je bent ruimdenkend, communicatief sterk, toont initiatief en bent creatief
-Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
– Je bent sociaal vaardig en je spreekt vloeiend Nederlands
– Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent in het weekend beschikbaar

Wat bieden wij?
 Een leuke baan in een leuk team
– Flexibiliteit
– Passend salaris
– Doorgroeimogelijkheden
– Personeelskorting waarmee jij de leukste woonproducten voordeliger kunt aanschaffen.

Reageren:

Heb je interesse of wil je meer weten?
Dan kan je contact met ons opnemen via solliciteren@home-island.nl maar uiteraard kan je ook meteen je CV met motivatiebrief sturen!

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam