Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Woonaccessoires

 

Een zeer ruim assortiment aan woonaccessoires, keuze uit ruim 1.000 verschillende woonaccessoires van bekende merken zoals PTMD, Riverdale, Light & Living en Richmond Interiors!

Bent u opzoek naar luxe woonaccessoires? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Inmiddels hebben wij een ruim assortiment woonaccessoires om uw landelijke interieur aan te vullen met zeer leuke en luxe accessoires. Hierbij kunt u denken aan verlichting, vazen, etageres, maar ook aan klokken, tapijten en schilderijen. Eigenlijk alles om uw woonkamer een persoonlijk touch te geven.

Lees meer…

Verlichting kopen

Sindskort hebben wij ons assortiment verlichting weer enorm uitgebreid. U vind bij ons o.a. een uitgebreide keuze aan hanglampen, vloerlampen, tafel lampen, wandlampen, kroonluchters en lampenkappen.

Rotan woonaccessoires

Rotan riet wordt al eeuwenlang gebruikt om meubelen en woonaccessoires te maken. Rotan is een lianensoort dat door stevig vlechtwerk zeer geschikt is om als stevige meubelen te worden gebruikt. Heb je een aantal rotan meubelen in huis dan is het leuk om ook in je woonaccessoires rotan terug te laten komen. Zet ergens een rotan mand neer waar je kranten en tijdschriften in bewaart. Of plaats een mooie rotan bloempot in huis of in de tuin. Rotan is sfeervol en past goed in een interieur met een landelijke look en neutrale warme kleuren.

Kleine spiegels

Spiegels, wie kan er zonder? Regelmatig werp je op een dag een blik op een van de spiegels in je huis. Want mensen zijn nou eenmaal ijdel en niemand wil richting zijn werk gaan zonder even snel je outfit of kapsel te checken. De meeste mensen hebben minimaal een grote spiegel in huis hangen maar ook kleine spiegels kunnen handig zijn. In ons assortiment vindt je een uitgebreide collectie aan kleine rotan spiegels in allerlei vormen. Bekijk eens de Rect Mirror Small van Hoogendam International. Een praktische rechthoekige spiegel die leuk staat op een kaptafel of leuk zal hangen in de hal.

Leuke woonaccessoires

Je kan rotan spiegels gebruiken om er een blik in te werpen of je outfit of kapsel goed zit maar je kan ze ook een ander praktisch doel geven. Heb je een wat kleine woonkamer of slaapkamer en veel landelijke invloeden? Gebruik rotan spiegels dan om de kamer optisch te vergroten. Plaats ze in een kleine hoek met de spiegel naar het licht toe. De reflectie zal je kamer groter doen lijken. Andere leuke woonaccessoires in rotan zijn bijvoorbeeld hockers, fruitmanden of zelfs lampenkampen. Rotan komt vaak in een taupe kleur maar wordt ook vaak wit geschilderd, leuk voor in een wat moderner en strakker interieur.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam