Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Banken

 

Een nieuw kwalitatief zeer goed bankstel, een luxe leren bank of een mooie hoekbank, ons aanbod bankstellen bestaat o.a. uit: 1-zits banken, 2-zits banken, 3-zits banken, 4-zits banken, hoekbanken, loungebanken, kortom bij de meubel outlet Container-verkoop.nl bent u aan het juiste adres voor goedkope bankstellen.

Wij hebben in Huizen een filiaal van ca. 2000 m², in Bussum een filiaal van ca. 500 m². Wij hebben helaas niet de mogelijkheid om alle bankstellen op te stellen in onze filialen! Ziet u een bankstel die u graag zou willen bezichtigen, neem dan telefonisch contact met ons op, of vul het contactformulier in.

Banken outlet

Voor een prima 2 zits bank is er in ons assortiment een ruime keuze. Of de keuze valt of bruin, wit, grijs of zwart. Twee zits of drie zits wij bieden het aan. Zo kunt u precies uw eigen outlet bank samen stellen. Een goede bank die lang meegaat is ondenkbaar in ieder interieur. Ook leuk is om de bank te combineren met stoelen van hetzelfde type of dezelfde kleur. Zo brengt u direct een mooi en compleet gevoel aan de woonkamer. Geen type voor losse banken in uw interieur? Kies dan voor een extra grote bank met hoek element.

Lees meer…

Design banken

De bank in je woonkamer is misschien wel het meest gebruikte meubelstuk in je huis. Want wie ploft er na een lange werkdag nou niet op de bank? Daarom is het niet meer dan logisch dat je niet zomaar een bank wilt maar liever wat meer geld uitgeeft aan een stijlvolle designbank. Dan ervaar je iedereen keer een gevoel van luxe wanneer je op je bank gaat zitten. In ons assortiment vindt je prachtige designbanken zoals de modellen Cordoba, Andorra en Jeep. Bij deze bijzondere banken worden de sierkussens er gratis bij geleverd.

Goedkope banken

Als je krap bij kas zit maar wel heel erg toe bent aan een nieuwe bank omdat je huidige bijvoorbeeld kapot is gegaan dan wil je niet al te veel geld uitgeven. Goedkope banken of outlet banken zijn dan een goede optie. Stel van te voren eerst een budget af voor jezelf voordat je op zoek gaat. Dan kom je niet in de verleiding als je een mooie bank ziet die niet binnen je budget past. Kijk eens naar ons uitgebreide assortiment banken die beschikbaar zijn in verschillende kleuren, types en maten. De prijzen zijn afhankelijk van jouw wensen zo maak je de bank dus zo duur als jij dat wilt.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam