Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Kleinmeubelen

 

Veel meubelen die je gebruikt zijn aan de grote kant, want je hebt nou eenmaal ruimte nodig om goed te kunnen zitten en spullen om op te bergen. Maar soms heb je voor een ruimte in je huis juist een wat kleiner meubelstuk nodig. Dat kan een praktische reden hebben omdat je bijvoorbeeld een wat kleiner huis of appartement hebt. Maar kleine meubelen kunnen los daarvan ook ontzettend handig zijn. Denk aan je toilet. Een kleine houten ladekast zou daar heel handig zijn om spullen als closetpapier en schone gastendoekjes in te bewaren. Of wat dacht je van een kleine kast die je gebruikt om je make-up of sieraden in kwijt te kunnen.

Lees meer…

Halkast

 

Kleine meubelen doen het ook goed in de hal. Een ruimte die je qua inrichting nog wel eens vergeet. Je bent er immers nooit lang en het is letterlijk een doorgang naar de rest van je huis. Toch is de hal wel de eerste plek waar je vaak al direct wat spullen kwijt wil. Denk aan je jas, sleutels en paraplu als het regent. Naast een kapstok is het dan handig als je een kleine halkast hebt om wat spullen in kwijt te kunnen. Wil je de hal neutraal houden, zet er dan een mooi teak halkast in.

 

Ladekast

 

Ook ter decoratie is een kleine ladekast erg leuk in je interieur. In ruimtes als je slaapkamer, logeerkamer of serre komen kleine meubelen goed tot zijn recht. Bekijk in ons assortiment eens de Oriental Teak meubelen van het merk Eleonora. Schattige kleine teak ladekastjes met rotan lades. Stijlvol voor in huis en toch praktisch door de lades. Het rotan element geeft het ladekastje een landelijk tintje. Liever een geheel witte ladekast? Bekijk dan eens de witte ladekast van Maxfurn in het model Montana. Handig door de hoogte en vele diepe lades, praktisch door zijn smalheid en neutrale witte kleur.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam