Cobra Art

Cobra Art is uitzonderlijk mooi. Loop eens binnen bij Home-Island en deze schilderijen zullen gegarandeerd indruk op u maken. De ene keer blinkt een schilderij van Cobra Art uit door het bijzondere tafereel wat erop te zien is, de ander keer verrast Cobra weer met een komisch beeld. Naast schilderijen biedt Cobra Art ook prachtige foto’s van bijvoorbeeld wereldsterren aan. Stuk voor stuk worden deze beroemdheden op een bijzondere manier vastgelegd, waardoor het een sieraad wordt voor ieder interieur. Met Cobra Art aan uw muur, laat u zien verstand van kunst te hebben. De collectie is zeer breed, waardoor er voor iedere interieurstijl een passend stuk te vinden is. Of u nu een landelijke interieurstijl heeft of juist meer een trendy stijl, u gaat uw ideale kunstwerk zeker vinden binnen de collectie van Cobra Art.

Lees meer…

Cobra Art Huizen

Vanaf 1983 is Cobra Art actief. Het motto bij Cobra Art is ‘kunst voor iedereen’ en daar zijn ze zeker in geslaagd als we kijken naar het aanbod bij Home-Island. In de winkel in Huizen (goed bereikbaar vanaf Rotterdam, Amsterdam en Utrecht) vindt u bijvoorbeeld een prachtig aanbod van Cobra Art kunstwerken. Prachtige schilderijen in mooie lijsten, maar ook indrukwekkende foto’s achter plexiglas worden hier aangeboden. Heeft u bijvoorbeeld een trendy woonkeuken waar u regelmatig eet en drinkt met vrienden? Dan vindt u hier in Huizen zeker een schilderij of foto wat hier goed bij past. Ook subtiele kunstwerken vind je terug in de winkel in Huizen. Bijvoorbeeld kunstwerken die je in de huiskamer kunt hangen, of voor op de slaapkamer. Ook voor in een veranda of aan de schutting zijn er diverse werken bij uitstek geschikt. Het aanbod is ruim en afwisselend, daarnaast haalt u met een kunstwerk van Cobra Art ook nog eens op een voordelige manier een topstuk in huis.

Cobra Art schilderijen

Achter dit indrukwekkende bedrijf vinden we Mike en Jeanette van Rijswijk, zij zijn het creatieve brein achter Cobra Art. Door samen te werken met kunstenaars en fotografen uit de hele wereld, zijn zij in staat om steeds weer een vernieuwende collectie neer te zetten. Mike en Jeanette vinden dat kunst moet boeien, vernieuwend moet zijn, maar vooral inspirerend. Een constante uitdaging die Cobra Art graag aangaat. Kunst aanbieden voor een betaalbare prijs, zodat iedereen ervan kan genieten, dat is waar Cobra Art voor staat. De breedte in het assortiment zorgt ervoor dat er altijd wel een foto of schilderij tussen zit, die u aanspreekt. Veel foto’s en schilderijen zijn inspirerend, andere juist weer subtiel of humoristisch. Waar u ook naar op zoek bent, welk budget u ook tot uw beschikking heeft, Cobra Art heeft uw gedroomde kunstwerk in haar collectie.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam