Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Stoelen

 

Home Island Interiors heeft een zeer uitgebreid assortiment aan zitmeubelen. Zitmeubelen in elk gewenste uitvoering en vaak ook in elke stof- of leergroep te verkrijgen.
Bij Home Island Interiors vind u ongetwijfeld een stoel of bank die bij u in de woon- of eetkamer niet zal misstaan.
Hoekbanken, eetkamerstoelen, fauteuils, hockers, eetkamerbanken, barkrukken, poufs en krukjes, u vind het online of in één van de filialen van Home Island Interiors

Lees meer…

Landelijke Banken

Een landelijke bank is een bank die goed thuis past in een interieur met landelijke uitstraling. Bij container-verkoop.nl kunt u terecht voor landelijke meubels, landelijke accessoires en alles wat er voor zorgt dat uw woonkamer een landelijke uitstraling krijgt. Een landelijke bank is niet alleen zeer sfeervol, maar ook zeer comfortabel. Van grote landelijke bank, tot een strakke moderne bank. Wij hebben het allemaal in onze webwinkel. Uw woning stijlvol inrichten, doet u met onze banken.

Landelijke eetkamerstoelen

Met een enorme voorraad in zowel de winkel als online kunnen wij zeggen dat wij inmiddels een specialist zijn op het gebied van landelijke eetkamerstoelen. Alle soorten eetkamerstoelen met een landelijke uitstraling vindt u terug in ons assortiment. Van rieten stoel tot leren eetkamerstoel en van stijlvolle stoel met chrome onderstel tot compleet gestoffeerde stoelen. U vindt het allemaal in ons assortiment.

 

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam