Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Granieten tafels

Tuintafels doen qua maten en vormen niet onder voor eetkamertafels of salontafels. Een tuintafel mag ook mooi zijn en moet tegen een stootje kunnen. Veel mensen gaan voor een houten tuintafel maar tuintafels van natuursteen worden ook steeds populairder. Als je een tuintafel wil die duurzaam, stevig en vorstbestendig is, is een granieten tuintafel een perfecte optie. Graniet heeft al deze positieve eigenschappen en heeft een luxe uitstraling. Na een aantal jaar kan graniet qua kleur wat matter worden en oogt de tafel wat robuuster. Heb je hem liever glanzend dan zijn er genoeg trucjes en hulpmiddelen om dat voor elkaar te krijgen.

Lees meer…

Granieten tuintafel

Een granieten tuintafel is door haar stijlvolle antracietkleur goed te combineren met allerlei tuinstoelen. Zo kunnen grijze loungestoelen en prima bij of donkere rotan stoelen. De granieten tuintafel met haar luxe design uitstraling zal in ieder geval de show stelen. Je kan natuurlijk wat plantjes en/of tuinaccessoires op de tafel plaatsen. Maar door het strakke design heeft de tafel dat niet perse nodig. Ben je op zoek naar een klassiek rechthoekige granieten tuintafel dan is de Bergamo tafel van Studio 20 een goede optie. De tafel is verkrijgbaar in verschillende maten.

Tuintafel graniet

Door het hoge design gehalte van een granieten tuintafel is het leuk om ook echt een tafel uit te kiezen die qua model heel modern is. Bekijk bijvoorbeeld eens de granieten tuintafel in het model Turijn van Studio 20. Deze tafel heeft een rechthoekig strak blad en modern gekruiste poten. Dat laatste geeft de tafel een moderne maar speelse look. Ook voor een wat zachtere vorm ben je bij Studio 20 aan het goede adres. De Malmo tuintafel heeft een groot cirkelvormig blad en staat op een stevige poot. Voor extra sfeer kan je in het midden van de tafel een mooie bloempot met kleine plantjes neerzetten.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam