Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Sidetables

 
Met een wandtafel of sidetable geeft u niet alleen sfeer aan uw gang of overloop, het biedt ook veel mogelijkheden voor extra opbergruimte. In iedere ruimte zal een wandtafel, voorzien van mooie objecten gecombineerd met opbergmanden, een aanvulling zijn op uw eigen interieur.

Sidetable

Een sidetable is een klein smal tafeltje dat vaak ter decoratie in huis wordt geplaatst. Met een sidetable kan je makkelijk en snel een leuk sfeerhoekje maken. Heb je bijvoorbeeld een muur in je woonkamer waar nog weinig tegenaan staat? Plaats er dan een kleine sidetable tegenaan en plaats er leuke woonaccessoires op zoals beeldjes en vazen. Ook kan je er een schilderij of spiegel boven hangen. Zo creëer je snel een gezellig plekje in je interieur. Je kan een sidetable ook tegen je bank aanzetten. Handig om je glas drinken en afstandsbediening op te leggen.

Lees meer…

Sidetable wit

 
Een sidetable is ook een praktisch tafeltje om te plaatsen in een smalle gang. Kies dan voor een sidetable die ook nog wat opbergruimte heeft in de vorm van kleine kastjes en lades. Dan kan je er direct spullen in kwijt en je hebt nog een leuk meubelstuk om naar te kijken. Een sidetable past ook goed in de slaapkamer. Gebruik hem als make-up tafel of zet er een tegen het uiteinde van je bed. Wil je extra ruimte maken op de plek van je sidetable? Kies dan voor een witte sidetable die je ruimte optisch vergroot.

Site table

Bij het zoeken naar een sidetable wordt er wel eens gezocht op site table of sitetable. Hoe je het ook schrijft we zoeken allemaal naar hetzelfde, sidetables. Vindt je sidetables leuk maar weet je niet zo goed waar je er een kwijt kan? Denk dan eens een stapje verder en ga je balkon op of je tuin in. Ook daar kan je prima een side table kwijt. Zet er kleine plantjes op of bijzondere windlichten. De Tea Tray Sidetable van B&B Imports past perfect in een tuin of balkon door het antieke witte onderstel die de tafel een mooie authentieke look geeft.

 

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam