Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Opbergkasten

Berg uw spullen op in één van onze opbergkasten. Voor een opbergkast staat geen standaard, u zult dus ook een ruime diversiteit aan opbergkasten vinden in de meubel outlet Home Island Interiors

Kast

Wat is een huis zonder een paar goede kasten? Helemaal niks want zonder kasten kan je nooit je spullen goed kwijt of ze ergens mooi neerzetten. Kasten komen in allerlei soorten en maten, en wat je smaak ook is in ons assortiment zit vast en zeker een kast die bij jouw stijl past. Of je nou op zoek bent naar een grote kledingkast of een klein ladekastje voor in de hal, wij hebben het in ons assortiment. Veel van onze kasten zijn ook verkrijgbaar in meerdere kleuren en ook de maten liggen niet altijd vast.

Lees meer…

Opbergkast hout

 

Opbergkasten komen in materiaal als kunststof en glas, maar een houten opbergkast is toch wel de meeste gewilde optie. Een houten opbergkast staat niet alleen stijlvol maar oogt natuurlijk en is als materiaal stevig en heel duurzaam. Een houten kast kan je ook makkelijk een kleurtje geven waardoor je het nog beter in je interieur kan laten passen. Geef een kast eens een zwarte kleur of ga in plaats van grenen voor een teak opbergkast. De keuzes zijn eindeloos en in ons assortiment zal je gegarandeerd slagen. Bekijk voor een echte chique teak opbergkast eens naar het Jagers Cabinet van B&B Imports.

 

Witte kast

 

Naast houten en zwarte kasten zijn witte kasten misschien wel de meest gebruikte kleur kasten. Niet zo gek want wit neemt qua kleur minder ruimte in en oogt bij vooral een grote kast minder zwaar en massief. Is de rest van je interieur ook wit of heeft het zachte en lichte kleuren dan kunnen witte kasten het ruimtelijke gevoel in je huis versterken. De Provence Bergkast van Richmond Interiors past hier perfect bij. De witte kast heeft tevens eindeloze opbergmogelijkheden door de vele lades en kastjes. Liever toch geen wit? De Provence kast is naast wit verkrijgbaar in veertien andere kleuren.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam