Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Ladekasten

 

Ladenkasten. Wie heeft er nou niet minimaal een in zijn huis staan. Ze zijn onmisbaar in ieder huishouden door hun ruime opbergmogelijkheden. Of je er nou kleding, linnen of andere spullen instopt, ladekasten bieden de ruimte en laten je huis er opgeruimd uit zien. Ladekasten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten maten en types. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een grote ladekast maar heb je qua breedte niet zo veel ruimte? Bekijk in ons assortiment dan eens de smalle en hoge ladekasten die veel opbergruimte bieden maar door hun smalle omvang makkelijk ergens te plaatsen zijn.

Lees meer…

Ladekast wit

 

Ben je op zoek naar een brede witte ladekast maar vindt je het er een beetje saai uitzien? Gebruik het brede en eventueel diepe blad van de ladekast als extra opbergruimte. Heb je een grote ladekast nodig om kleding in op te ruimen? Gebruik het blad om er bijvoorbeeld toiletspullen en cosmetica op te zetten en plaats een spiegel boven de ladekast. Dan heb je een ladekast en make-up ruimte in een. Of als je een ladekast wil plaatsen op een kinderkamer dan is het handig om de ruimte te gebruiken om er extra speelgoed op te zetten of decoreer het met andere leuke spulletjes voor je kinderen.

 

Kleine Ladekast

 

Een kleine ladekast kan je bijna altijd wel ergens kwijt. In de hal om je sleutels in te bewaren of paraplu’s. Naast je bed als nachtkastje waar je extra spullen als oordopjes of een boek in kwijt kan. In ons ruime assortiment aan ladekastjes zit vast en zeker dat ene ladekastje dat perfect in je huis zal staan. Neem eens een kijkje bij het blanke teak ladekastje van het merk Henk Schram. Het neutrale teak hout geeft het ladekastje een natuurlijke look en is daardoor goed te combineren met allerlei soorten meubels.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam