Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Tuinstoelen

Lekker in de zon op je balkon of in de tuin zitten. Wie houdt daar nou niet van? Om je gevoel van ontspanning te versterken is het wek zo prettig als je ook echt lekker kan zitten. Daar heb je tuinstoelen voor nodig die goed bij jou als bij je interieur passen. Heb je een klein balkon en heb je maar ruimte voor een stoel die lekker zit en ook een beetje opvalt? Bekijk dan eens de vrolijke Applebee Hawaii stoelen. Deze stoelen zijn strak, modern en zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren als groen en oranje. De stoelen zijn echte eyecathers en vrolijken ieder balkon of tuin helemaal op.

Lees meer…

Tuinstoel Hout

Ben je de gelukkige bezitter van een ruime tuin met veel natuurlijke invloeden dan passen houten tuinstoelen daar perfect bij. Hout is door haar natuurlijke oorsprong en duurzame werking ideaal om je tuin te zetten. Houten stoelen zijn vaak verstelbaar en zijn daardoor perfect voor meerdere doeleinden. Zit je met familie of vrienden in de tuin dan zet je de stoel rechtop maar als je lekker lui een boek wil lezen of een middagdutje wil doen dan is het natuurlijk fijn dat je de stoel kan verstellen naar een liggende positie. Zo kun je optimaal genieten van je houten tuinstoel.

Houten tuinstoel

Liever geen houten tuinstoel maar een ander soort materiaal? Bekijk dan eens ons assortiment rieten stoelen. Sinds een aantal jaar zijn stoelen van riet enorm populair geworden. Logisch want tuinmeubelen van riet zijn licht van gewicht en makkelijk verplaatsbaar. Ook hebben ze een rijke uitstraling en kunnen ze goed gecombineerd worden met een complete loungeset van riet. In ons aanbod vindt je onder andere tuinstoelen van Henk Schram meubelen. De Flat Wicker stoel komt in meerdere kleuren en past goed in een ruime tuin of balkon. Liever wat meer comfort? Bekijk dan het Poltrana model dat met comfortabele armleuningen komt.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam