Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

TV Kasten/dressoirs

 

Een tv kast of tv dressoir in uw woonkamer tegenwoordig niet alleen het ‘meubeltje’ waar u uw tv op kunt plaatsen, ze maken het plaatje compleet. Uw televisie komt mooi voor de dag op een tv-dressoir wat prachtig binnen uw interieur past, tv-dressoirs en tv kasten die worden gecombineerd met eettafels en salontafels.

Lees meer…

Landelijk tv dressoir

 

Doordat wij veel gebruik maken van tv dressoir met eiken of teak houten onderdelen, kunt u een tv-dressoir kopen wat altijd binnen uw interieur zal passen, een ruim aanbod met meer dan 40 verschillende tv-dressoirs maakt de keuze alleen maar makkelijker, u hoeft zich niet aan te passen aan het aanbod. Het aanbod past zich eigenlijk aan, aan de klant, en wilt u één lade, twee laden, drie laden of zelfs meer, geen probleem! Een open vak voor uw apparatuur, ook dat is geen probleem, of liever deurtjes, schuifdeuren of klapdeuren? De keuze is zeer uitgebreid.

 

Dressoirs

 

De naam zegt het eigenlijk al, op een tv dressoir plaats je de televisie. Het is een brede niet al te hoge kast waar de televisie goed tot zijn recht komt. Veel televisies zijn tegenwoordig aan de flinke kant dus houd daar rekening mee bij het aanschaffen van een tv dressoir. De televisie staat het mooist als aan weerskanten van het dressoir nog ruimte over is. Als het dressoir te klein is en de televisie te groot is dan kloppen de verhoudingen niet meer. Een tv dressoir komt net als andere dressoirs met opbergruimte in de vorm van lades en kastjes. Handig voor het opbergen van bijvoorbeeld dvd’s en afstandsbedieningen.

 

Tv kasten

 

Een wit dressoir kan door het model en materiaal al snel ogen als een prachtig design dressoir. Plaats het witte dressoir tegen een eveneens witte muur voor optisch meer ruimte en plaats er niet al te veel spullen op. Zo behoudt je een strakke en moderne look. Binnen ons assortiment bieden we de dressoir Boxx van Richmond Interiors aan, die met haar witte kleur en moderne look goed past binnen een interieur met veel design spullen. Het dressoir is laag maar wel twee meter breed voor extra veel opbergruimte. Perfect voor in een lange en brede gang.

 

Tv meubel

 

Teak dressoirs komen voor in allerlei soorten, maten en prijzen. Ben je op zoek naar een prachtig teak houten dressoir, maar heb je wel een budget waar je je aan wil houden? Kijk dan eens naar ons uitgebreide teak dressoirs assortiment. Daar vindt je onder andere witte dressoirs met een teak blad. Liever een wat robuustere look? Bekijk dan eens de het model Greeploos van Henk Schram meubelen. Een stoer dressoir van teak met een stijlvolle look die goed te combineren is met andere meubelen. En belangrijker nog, dit goedkope dressoir heeft een heel zacht prijsje.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam