Claudi

Claudi kussens werd in 2006 opgerichte door Karin Elberse. Haar passie voor design en interieur textiel werd als snel gewaardeerd door veel consumenten. De kussens van Claudi zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en hebben een perfecte afwerking. Claudi is een echt Hollands merk waar kussens nog ambachtelijk worden gemaakt. Het team wat werkzaam is bij Claudi is gedreven en altijd op zoek naar vernieuwingen. Twee keer per jaar komt Claudi op de markt met een geheel nieuw assortiment kussens van uitzonderlijk hoog niveau. En of u nu een landelijk woonstijl heeft of dat u juist meer houdt van industrieel, Claudi heeft uw ideale kussens gegarandeerd in het assortiment. Bent u juist iemand die houdt van trendy en design? Claudi gaat u verrassen.

Claudi kussens

Kussens van Claudi worden gemaakt van hoogwaardige stoffen die door lokale ateliers worden vervaardigd. Hierdoor houdt Claudi altijd zicht en controle op de stoffen die ze gebruiken voor de kussens. Ook is het hierdoor mogelijk om snel bij te sturen als dit nodig is. Met deze stoffenleverancier wordt er constant gekeken naar nieuwe trends, mogelijkheden en stijlen. Door open te staan voor ideeën van deze ateliers, ontstaan er steeds nieuwe, verfrissende ideeën die Claudi doorvoert in haar collectie.

Lees meer…

Eenden dons in de Claudi kussens

De kussens van Claudi worden altijd gevuld met eenden dons, waardoor een kussen van Claudi niet alleen puur genieten is om naar te kijken, maar zeker ook om op te slapen. Kussens van Claudi zijn ideaal om uw interieur mee af te maken. Met kussens maak je de sfeer warmer, voller en rijker. Bijvoorbeeld als u kiest voor mooie lederen clubs in een landelijke stijl, kunnen bijpassende kussens hier een prachtige aanvulling op zijn. Maar zeker ook als u houdt van een wat meer levendige stijl, kunnen kussen hierbij een uitstekende aanvulling zijn. Bijvoorbeeld door kussens van Claudi aan te schaffen met wat fellere kleuren of een print. Heerlijk om ’s avonds in te liggen na een dag hard werken, maar zeker ook als interieurobject om het geheel mee te versterken.

Mogelijkheden Claudi kussens

Het grote voordeel van sierkussens is dat u op een voordelige manier, accenten snel kunt leggen. Bijvoorbeeld door ieder seizoen nieuwe sierkussens in uw interieur op te nemen. In de zomer frisse, energieke tinten, in de winter kun juist warm en sfeervol. Veel mensen kiezen ervoor om ook buiten meer kussens te neer te leggen. Bijvoorbeeld onder de veranda of op de lounge set. Ook hier hebben kussens een enorme meerwaarde als het gaat om styling en comfort.

Kussens Claudi in de sale?

Regelmatig zult u bij Home-Island kussens van Claudi in de sale tegenkomen. Op deze manier kunt u op een voordelige manier kussens van topkwaliteit in huis halen. Door het zachte eenden dons is het heerlijk slapen op een kussen van Claudi. Door de vele varianten is de keuze enorm, waardoor u altijd wel een kussen zult vinden dat past bij uw specifieke woonstijl.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam