Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Salontafels

 

Home Island Interiors heeft voor ieder interieur de juiste salontafel. Een rechthoekige salontafel of een vierkante salontafel. Kleine ruimte? Een glazen salontafel geeft een ruimtelijk zicht. Alle salontafels zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en uiteraard weer te verkrijgen in diverse kleuren.

Salontafels zijn heel belangrijk voor het eerste aanzien in je woonkamer. Daarom is het niet meer dan logisch dat je tijd en aandacht besteed aan het uitzoeken van een salontafel die goed in je woonkamer past. Je kan er voor kiezen om de belangrijkste meubels in je woonkamer uit dezelfde serie te laten komen. Zo creëer je snel een mooi geheel en rust. Maar als je liever voor iets aparts gaat of wat meer strak design wilt, kijk dan eens naar de Salonkist Square van Vermeer meubelen. Een moderne, strakke witte kubus tafel op wielen. Prachtig in een modern en minimalistisch interieur en door de wielen makkelijk te verplaatsen.

Lees meer…

Salontafel teak

Salontafels van teak of met teak elementen komen niet voor in een standaard model of kleur. In de landelijke stijl zie je veel witte salontafels met een teak houten blad. Deze oogt zeer fris door de witte kleur en sfeervol door het teak. Ben je op zoek naar zo’n soort salontafel dan is één van de tafels uit de Oriental teak lijn van Eleonora een goede optie. In deze lijn zitten meerdere types salontafels die wit met teak hout combineren. Zo heeft de hoek salontafel een kleine lade voor extra opbergruimte. Handig om bijvoorbeeld onderzetters en de afstandsbediening in te leggen.

Teak

Teak salontafels staan naast landelijke meubels ook heel erg mooi in een koloniaal en klassiek interieur. Teak is duurzaam, robuust en door de natuurlijke kleur goed te combineren met allerlei kleuren en andere houtsoorten. In een koloniaal interieur is het naast het gebruik van teak hout, ook heel stijlvol om een salontafel te kiezen die een authentiek look heeft qua model. De Chest Coffeetabel van B&B Imports past daar perfect bij. De salontafel heeft die typische warme teak houten kleur en is voorzien van negen lades waar je voldoende spullen in kwijt kan.

 

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam