Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Hockers, poufs & krukjes

 

Hocker met opbergruimte

Een hocker is vaak een verlengstuk van een stoel of bank. De hocker is dan gemaakt van hetzelfde materiaal en kan dan makkelijk als voetensteun of klein tafeltje worden gebruikt. Tijdens feestjes en verjaardagen is een hocker heel handig om als extra zitplaats te gebruiken. Sommige hockers zijn nog een stukje praktischer door extra opbergruimte. Een hockers met opbergruimte heeft de ruimte vaak aan de binnenkant zitten waardoor je er bijvoorbeeld tijdschriften in kan leggen. Voor een hocker met zitcomfort die je ook als pouf wil gebruiken is het een goed idee om voor een comfortabele hocker van leer te kiezen.

Rieten hocker

Een rieten hocker past goed bij meubels die ook van riet zijn of bij meubels en accessoires die van rotan zijn gemaakt. Zo creëer je een geheel in je interieur. Een groot voordeel van rieten hockers is dat ze door het materiaal heel licht zijn dus makkelijk te verplaatsen zijn. Leren of stoffen hockers zijn vaak een stuk zwaarder en hun vorm is niet altijd even handig om snel op te pakken. Een rieten hocker is daarom ook erg handig als je kinderen hebt. In ons assortiment vindt je onder andere de Olympia Footstool van Hoogendam International. Een praktische hocker die leuk staat in een landelijk interieur.

Lees meer…

Poufs

De pouf heeft een echte comeback gemaakt in de moderne woontrends. Was de pouf vroeger nog een beetje ouderwets en stoffig, de huidige update heeft hem weer helemaal hip gemaakt. En terecht want een vrolijke pouf geeft je interieur een frisse look en is ook praktisch. Poefen komen in allerlei soorten materialen, vormen en kleuren maar de gebreide pouf is toch wel het meest gewild. Een gebreide pouf is vaak gemaakt van een grove maar zachte wol en komt in zachte kleuren als felle kleuren. Plaats de pouf in een hoek van je woonkamer zodat je hem kan ten toon stellen en er bij kan pakken als zitplek.

Moderne pouf

Waar de gebreide pouf goed past in een modern en strak interieur passen klassieke poefs en hockers goed bij een landelijk of klassiek interieur. Een hocker is vaak een los verlengstuk van een bank of stoel die je naar behoeve ergens kan plaatsen. Zet hem bij naast een stoel en gebruik hem als voetensteun bij een luie dag. Naast een bank kan de hocker prima dienen als sidetable waar je even snel spullen als een tas of tijdschrift op legt. Bekijk in ons assortiment landelijke meubels dus ook de uitgebreide selectie van poefs en hockers van het merk By Boo.

Krukjes kopen

Krukjes in je huis neerzetten is heel erg populair binnen de belangrijkste woontrends. Krukjes zijn vrolijk, speels, praktisch en multifunctioneel. De tijd dat een krukje alleen werd bedoeld om ergens bij te kunnen is verleden tijd. Een schattig krukje wordt nu gebruikt ter decoratie of als tafel of stoel. Een krukje kan je net als een hocker of pouf, gebruiken als extra zitplaats wanneer dat nodig is tijdens een feestje of verjaardag. Krukjes zijn ook heel leuk om te gebruiken als staanplaats voor vazen of woonaccessoires. Door het kleine oppervlakte van een krukje kan je een van je favoriete woonaccessoires op die manier goed in het zonnetje zetten.

Wil je graag een krukje kopen omdat je ze zo leuk vindt maar weet je nog niet zo goed hoe je ze kwijt wil in huis? Denk er dan eens over na om twee of drie krukjes te gebruiken als salontafel. Dit is een populaire woontrend. Krukjes geven een speels effect en als je ook nog eens krukjes bij elkaar zet die allemaal net iets qua hoogte verschillen. dan creëer je een heel bijzondere salontafel. Het is ook een leuk idee om een of meerdere krukjes een likje verf te geven. Schilder het volledige krukje in een zachte of juist opvallende kleur of schilder alleen de poten en laat het blad wit of houtkleurig.

Klassieke krukken zijn natuurlijk van hout gemaakt. Ook deze krukken kunnen goed staan in een modern interieur met hier en daar klassieke elementen. In ons assortiment bevinden zich een aantal teak houten krukken met een echt authentiek gebogen vorm. Leuk om onder een sidetable te zetten of naast een klassieke fauteuil. Liever een wat moderner krukje maar wel behoefte aan houten krukjes? Kijk dan eens naar de Adjustable Stool van By Boo. Een klein houten krukje dat in drie verschillende kleuren verkrijgbaar is. Het krukje is ook verstelbaar qua maat, handig als er bezoekers komen.

 

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam