Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Teak Tuinmeubelen

 Teak tuinmeubelen staan heel stijlvol in de tuin. Teak heeft een zachte en rustige kleur en oogt gezellig in combinatie met witte tinten en veel planten en bloemen. Ben je op zoek naar een mooie teak tuinmeubelen set maar wil je wel eens een keer wat anders dan een standaard tafel en stoelen? Bekijk dan eens de Evoy picknicktafel en bankjes van Livingfurn. Deze authentieke picknicktafel is gemaakt van duurzaam teak en is heel praktisch in de tuin als je kleine kinderen hebt. Zij kunnen op warme dagen makkelijk zelf op de bankjes klimmen en er aan spelen.

Lees meer…

Goedkope tuinmeubelen

Het vinden van mooie goedkope tuinmeubelen is niet altijd even makkelijk. Tuinmeubelen zijn net als meubelen voor binnenshuis prijzig. Maar omdat je door ons Hollandse klimaat lang niet zoveel buiten kan zitten al we allemaal eigenlijk heel erg graag willen is het fijn als je niet al te veel geld kwijt bent. Een handige en stijlvolle tuinset aanbieding binnen onze collectie is de bistro set van blank teak hout. Een klein tafeltje en twee fijne stoelen is alles wat je nodig hebt op een warme dag. De bistro set heeft in vergelijking met veel andere teak tuinsets een zeer zacht prijsje.

Teak tuinmeubelen outlet

Teak tuinmeubelen voor een outlet prijs zijn gelukkig in ons assortiment te vinden. Of je nou op zoek bent naar een klassieke tuinmeubelen set met vier stoelen of juist losse elementen. Heb je een balkon en niet al te veel ruimte? Kijk dan eens naar schattige teak bankjes om te gebruiken als tuinstoel. Kleine banken zijn heel handig voor op het balkon omdat je ze tegen een muur aanzet en toch plek hebt voor minimaal twee personen. Bekijk in ons assortiment eens de Marlboro bank van LivingFurn. Het stijlvolle houtsnijwerk geeft de bank een romantische look en er is voldoende zitruimte.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam