Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Landelijke buffetkasten

 
Bent u op zoek naar een kleine, of juist een grote buffetkast? In de meubel outlet van Home Island Interiors vind u een ruim assortiment aan buffetkasten, leverbaar in diverse kleuren. Een buffetkast is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld uw servies.

Home Island biedt u een mooi aanbod aan buffetkasten in diverse stijlen. Stuk voor stuk van hoge kwaliteit en mooi afgewerkt. Een buffetkast is prima te gebruiken als praktisch opbergmeubel. Daarnaast geeft deze kast uw interieur ook net dat extra gezellig tintje mee.
Buffetkasten geven niet alleen sfeer aan uw interieur maar zijn ook een praktische manier om uw spullen op te bergen of ten toon te stellen. Een landelijke buffetkast geeft uw woonruimte warmte en zorgt voor een authentiek gevoel. Combineer de buffetkast met stijlvolle meubels en diepe kleuren voor een ultiem landelijk interieur. Zo creëert uw direct een huiselijke sfeer waar men zich welkom voelt. Een van onze toppers is de Roma buffetkast van Richmond Interiors. Deze buffetkast heeft niet alleen een landelijke look maar is verkrijgbaar in vijftien kleuren. De Roma buffetkast is daarnaast verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Lees meer…

Buffetkast wit

 

Witte meubels geven snel een fris gevoel aan een modern interieur. Kies voor een stijlvolle buffetkast als blikvanger in uw woning. Een buffetkast combineert het praktische van een kast met de uitstalmogelijkheden van een vitrinekast. Plaats spullen die u niet in het zicht wilt in de vele lades en achter de gesloten deuren. En zet uw mooiste accessoires achter de raampjes zodat iedereen ze kan bewonderen. Laat de kleuren van uw interieur terugkomen in de spullen die u achter de raampjes uitstalt. Zo maakt de buffetkast direct onderdeel uit van de rest van de kamer. Ideaal voor in elke woonruimte.

 

Buffetkast teak

 

Teakhouten meubelen zijn helemaal hot deze zomer! De Aziatische houtsoort is zo divers dat het in ieder interieur, klassiek of modern, goed past. Ga voor een stijlvolle buffetkast van teakhout om uw interieur een moderne opfrisser te geven. Gebruik de kast voor het opbergen van servies, bestek en glazen. Plaats uw mooiste servies achter de raampjes en maak de kast een echte eyecatcher in uw interieur. Voor een teakhout buffetkast met een Hollands tintje kust u kiezen voor de Friesland Cabinet buffetkast van B&B Imports. Een grote kast met veel kastruimte en een authentiek Friese look.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam