Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Barkrukken

 

U ziet barkrukken vaak in horeca gelegenheden. Zoals hieronder beschreven is de barkruk ontworpen als stoel bij de bar. Vanwege het hoge zitvlak, de voetsteun en het vaak smalle formaat past deze perfect bij de bar. Barkrukken zijn populair en hip geworden. Ze nemen weinig ruimte in, geven tegenwoordig veel comfort en zien er vaak trendy uit.

Barkrukken zijn een trendy manier om stoelen in huis te plaatsen die net even anders zijn. Heb je een verhoging in je keuken of daadwerkelijk een klein barretje dan zijn leuke barkrukken eigenlijk onmisbaar. Let wel op wat voor soort barkrukken je aanschaft want het is handig om van te voren met een paar dingen goed rekening te houden. Zo is het belangrijk om naar de hoogte te kijken van de krukken als ze niet verstelbaar zijn. Check of je goed bij de bar of tafel kan en kijk of de barkrukken comfortabel genoeg zijn om lang op te zitten.

Lees meer…

Houten barkrukken

Houten barkrukken zijn heel klassiek want in de kroeg aan de bar zie je eigenlijk niet anders staan. Deze type barkrukken staan leuk in een huis waar meer houten elementen in voorkomen. Je kan houten barkrukken natuurlijk een kleurtje geven om ze nog meer op te laten vallen. Heb je een minimalistisch ingericht huis, geef houten barkrukken dan een likje witte verf waardoor ze meer opgaan in je landelijke interieur en ze er moderner uitzien. De Tara Barstool van B&B Imports is een typische klassieke houten barkruk die heel leuk zal staan in een modern interieur.

Design barkrukken

Naast authentieke barkrukken is er tegenwoordig ook voldoende keuze in trendy en design barkrukken. Deze type barkrukken lijken nauwelijks op houten barkrukken maar meer op design stoelen die toevallig hoge stoelpoten hebben. Zo zit er in ons assortiment de zeer moderne en design barkruk van Nix Design in het model Tourquet. Deze barkruk heeft zwarte poten en een witte gecapitonneerde bekleding. De combinatie van zwart/wit en de chique bekleding maken deze barkrukken zeer stijlvol, en zijn door hun neutrale kleuren goed te combineren. Liever een barkruk in een landelijke sfeer? Bekijk dan eens onze selectie barkrukken gemaakt van rotan.

 

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam