Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Eetkamerbanken

 

Een eetkamerbank met gecapitonneerde rug of een landelijke eetkamerbank, in de meubel outlet van Container-verkoop.nl vind u ongetwijfeld de eetkamerbank die in uw interieur past. Bij zo goed als alle eetkamerbanken is een bijpassende eetkamerstoel te verkrijgen aangezien er vaak voor word gekozen om een eetkamerbank maar aan een kant te plaatsen!

Lees meer…

Eetkamerbanken

Heb je een aparte eetkamer dan zal je in eerste instantie denken aan de aanschaf van een eetkamer tafel en eetkamer stoelen. Er zijn echter ook speciale eetkamerbanken. Deze banken zien er anders uit dan gewone banken. Eetkamerbanken hebben net zo veel comfort maar zijn gericht op een wat actievere houding. Ideaal als je aan je eetkamertafel zit. Eetkamerbanken hebben vaak geen armleuningen en een wat hogere achterkant. Bij klassieke eetkamerbanken is de stoffen achterkant gecapitonneerd. Een moeilijk woord maar het betekent dat de stof op een bepaalde manier is geknoopt waardoor de bank beter geïsoleerd is.

Eetkamerbank hout

De meeste eetkamerbanken zijn van kunststof en hebben een stoffen achterkant. Maar als je liever een houten eetkamerbank hebt dan kan dat natuurlijk ook. In ons assortiment vindt je een heel bijzondere eetkamerbank van hout met een minimalistisch design. De Banda Bench van B&B Imports bestaat uit een groot stuk en lijkt een beetje op een picknickbank. Leuk voor in een eetkamer waar al meer houten meubelen en elementen staan. Heb je ook een wat stoerdere eetkamer tafel dan komt de Banda Bench helemaal tot zijn recht. De eetkamerbank is verkrijgbaar in drie verschillende maten.

Eetkamer bank

Voor een echte klassieke eetkamerbank met gecapitonneerde stof is de Dominique bank van Eleonora een perfecte optie. De eetkamer bank komt in drie stijlvolle kleuren waardoor hij goed te combineren valt. Een klassieke eetkamer bank staat het mooist als hij met de rug tegen een lange muur is geplaatst. De rug van de stoel valt dan op zonder massief over te komen. Heb je maar een kleine ruimte voor een eetkamer? Zet dan tegen weerskanten van je muren eetkamer banken. Dan creëer je een knus hoekje dat een beetje lijkt op een zitplaats in een restaurant of café.

 

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam