Home Island

Industrial Living

Home Island

Luxury Living

Home Island

OUTLET

Industriële stoelen

 

Industriële stoelen online

Bent u opzoek naar een mooie en kwalitatief zeer goede stoel in een industriële stijl? Dan bent u bij ons assortiment ‘industriele stoelen’ aan het juiste adres. In de webshop hebben wij een populair deel van ons assortiment beschikbaar, zodat u een impressie kunt krijgen van de mogelijkheden bij één van onze filialen.

Industrieel interieur

Voor betaalbare, stijlvolle stoelen bent u bij container-verkoop.nl aan het juiste adres. De stoelen zijn te bekijken in onze filialen in Huizen en Bussum en uiteraard ook online te bestellen. Heeft u vragen over één van bovenstaande industriële stoelen? Of wenst u meer informatie te ontvangen kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Eetkamerstoelen outlet

Eetkamertafels worden altijd met veel zorgvuldigheid uitgezocht. Eetkamerstoelen zijn echter nog een stuk belangrijker. Niet alleen qua stijl voor in je interieur maar vooral vanwege hun zitcomfort. Belangrijk is om van te voren bepalen wat je precies met je stoelen wilt doen. Weet je nu al dat je ze veel gaat gebruiken dan is het belangrijk dat je er goed op kan zitten en dat je houding er goed in blijft. Controleer of je je voeten goed op de grond kan zetten. Heb je kleine kinderen en zullen zij veel aan de eetkamertafel zitten? Dan zou het bijvoorbeeld verstandig kunnen zijn om niet voor stoffen stoelen te kiezen, want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Eetkamerstoelen met armleuning

Stel je ziet een mooie leren eetkamerstoel die goed bij je interieur past en je bent van plan hem veel te gebruiken. Kijk dan eerst of er armleuningen bij de stoel zitten. Je staat er misschien niet bij stil maar het is voor je houding veel beter als je je armen kwijt kan op een stoel met armleuningen. Een goede optie in ons assortiment is het type Ada van het merk Ada-Max. Een stevige leren eetkamerstoel met RVS-onderstel en armleuningen die verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren. Hierdoor vindt je altijd de juiste kleur voor in je interieur.

Design eetkamerstoelen

De ruimte waar je eetkamertafel en eetkamerstoelen staan, leent zich er uitstekend voor om er een stukje design in terug te laten komen . Immers, het eetgedeelte valt vaak goed op in je woonruimte. Of je nou een landelijke eetkamerstoelen wilt of juist wat strakkere en moderner eetkamerstoelen, in ons uitgebreide assortiment eetkamerstoelen is er enorm veel keuze. Bekijk voor een landelijke look eens de bruin lederen Boris eetkamerstoel van Eleonora of voor een moderne design look de Correre eetkamerstoel van NIX Design met een stalen kruisvoet. Strak, landelijk, leer of hout in ons assortiment vindt je de juiste eetkamerstoel voor bij jouw eetkamertafel.

 

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam