Vacature

Ervaren Chauffeur / Meubelbezorger

Functieomschrijving
Ter versterking van ons team zoeken wij naar een ervaren en representatieve chauffeur/bijrijder, die samen met zijn collega de meubels en woonaccessoires bezorgt voor onze vestigingen in Huizen, Bussum, Muiden en Almere.

Over ons
Je werkt voor een van de meest inspirerende Interieurwinkels in Het Gooi waar je met een gedreven team van circa 15 collega’s zorgt voor een perfecte klantbeleving.

Home Island Interiors groeit snel en ontvangt haar klanten inmiddels in 4 filialen, met in ieder filiaal een andere woonstijl. Zo kunnen onze klanten in ons filiaal in Huizen terecht voor een landelijke en Industriële woonstijl, in Bussum voor de Luxury Living, in Muiden, op het Maxis terrein, voor onze Outlet Store en last but not least onze nieuwst concept store in City Mall Almere.

Home Island Interiors werk met de mooiste woonproducten van de meest gerenommeerde merken, zoals Keijser & Co, Cartel Living, Passe Partout, Richmond Interiors, PTMD, Duran en vele anderen. In ieder filiaal staat de klant centraal en op deze manier hebben we voor ieder wat wils en zijn wij de schakel tussen interieur-droom en interieur-werkelijkheid.

Wie ben jij?
Als chauffeur/meubelbezorger bij Home Island Interiors begrijp je dat het niet enkel om het transporteren en bezorgen van meubelen en woonaccessoires gaat.
Wij hebben service, kwaliteit en beleving hoog in het vaandel staan en jij hebt hier een hele belangrijke rol in! Je bent namelijk het verlengstuk van de klantbeleving in de winkel en verantwoordelijk voor de laatste indruk en verder de positieve ervaring van de klant.

Je werkt van dinsdag t/m vrijdag en start samen met je collega vanuit de vestiging Huizen.
Iedere ochtend nemen jullie het bezorg rooster door. Vervolgens zorgen jullie dat jullie de juiste meubelen en woonaccessoires meenemen en dat jullie deze op slimme volgorde laden. Tenslotte is een goed begin het halve werk.
Op locatie bij de klant ga je als een echte after sales specialist te werk. Je neemt met de klant de administratieve zaken door waarna jullie overgaan tot het leveren en plaatsen van de meubelen en woonaccessoires.
Jouw technische inzicht komt goed van pas, want waar nodig monteren jullie deze ook.
Van nature ben je klant- en servicegericht dus je weet als geen ander hoe jij hierin zorgt voor de perfecte klantbeleving.
Daarnaast zorg je voor een correcte orderverwerking en is jouw administratie tip top in orde.
Op deze manier zijn je collega’s op de hoogte van de status en kunnen zij hun werkzaamheden verder ook goed uitvoeren.
Als team werken jullie als een geoliede machine samen, zodat de klanten van A t/m Z de perfecte service en de ultieme beleving krijgen. Samen zorgen jullie ervoor dat de klanten zich bij ons “thuis” voelen.

Wij zoeken?
– Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
– Je bent representatief, communicatief sterk en spreekt vloeiend Nederlands.
– Je bent in goede fysieke conditie om de meubelen te tillen (laden/lossen).
– Je hebt technisch inzicht om de meubelen bij de klant te monteren.
– Je bent service- en klantgericht.

Wat bieden wij?
– Een leuke baan in een leuk team
– Flexibiliteit
– Passend salaris
– Personeelskorting waarmee jij de leukste woonproducten voordeliger kunt aanschaffen.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Dan ontvangen wij graag een mailtje of natuurlijk gelijk je CV met motivatiebrief! Je kunt deze sturen naar solliciteren@home-island.nl

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam