Ervaren Verkoopmedewerker

Vacature

Parttime & Fulltime Verkoopmedewerkers – Interieur winkel

Ter versterking van ons team zoeken wij naar enthousiaste verkoop medewerkers voor onze vestigingen in Huizen, Almere en Muiden.

Over ons
Je werkt voor een gerenommeerde Interieur winkel in Het Gooi waar je met een gedreven team van circa 15 collega’s zorgt voor de perfecte klantbeleving.
Home Island Interiors werkt met de mooiste woonproducten en leukste merken volgens het lage prijs- hoge kwaliteit principe.
Per winkel ligt het accent op een andere stijl. In Bussum en Almere kan men terecht voor luxury Living, in Huizen voor Landelijk en Industrial Living en in Muiden voor de outlet en wie weet wat er nog komen gaat…

Wie ben jij?
Jij luistert goed naar de wensen van de klanten en kijkt samen welke stijl het beste in huis past.
Met jouw klantgerichtheid en passie voor interieur en wonen, weet jij de klanten goed te adviseren.
Je bent secuur en zorgt ervoor dat orders op de juiste manier worden verwerkt, zodat jouw klanten ook precies krijgen wat ze met jou hebben uitgezocht.
Buiten dat je je creativiteit kwijt kan bij het adviseren van de klanten, laat je dit ook terugkomen in de uitstraling van de winkel. Samen met je collega’s zorg je er namelijk voor dat de winkel er altijd netjes en perfect gestyled uitziet.
Door je professionele maar persoonlijke aanpak zorg jij ervoor dat de klant een ware ‘thuis’ beleving heeft.

Home Island Interiors is volop in beweging en daardoor zijn wij op zoek naar meerdere collega’s waarbij de invulling qua aantal werkdagen en locatie bespreekbaar is.

Wij zoeken?
– Je hebt affiniteit met wonen en interieur.
– Je bent sociaal vaardig en je spreekt vloeiend Nederlands.
– Je vindt verkopen leuk.
– En verder gaat het ons om wie jij bent!
Dus of jij al ervaring in de verkoop hebt of een gedreven student bent die een leuke bijbaan zoekt voor bijvoorbeeld het weekend, wij ontvangen je sollicitatie graag.

Wat bieden wij?
– Een leuke baan in een leuk team
– Flexibiliteit
– Passend salaris
– Personeelskorting waarmee jij de leukste woonproducten voordeliger kunt aanschaffen.

 

Heb je interesse of wil je meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Thomas van Meurs op 035 – 523 44 28 of stuur gelijk je sollicitatie per mail naar solliciteren@home-island.nl.

Home Island Interiors

De koffie staat voor u klaar in onze winkels. Bij vragen of wensen, bel ons gerust even op 035-5234428.

- Het verkoopteam